SsangYong Club Tr | Türkiye SsangYong Kulübü'e hoş geldiniz.
Follow us on Facebook Follow us on Twitter Watch us on YouTube
10 sonuçtan 1 ile 10 arası
Like Tree1Likes
  • 1 Post By ugurz
Şu an SsangYong Olmayan Modeller kategorisindeki Yeni Honda Crv 1.6 Dizel Nasıl Bilirsiniz isimli konuyu okuyorsunuz.
  1. #1
    Administratör
    Admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik tarihi
    04.09.2013
    Yaş
    33
    Mesajlar
    192
    Konular
    111
    Tecrübe Puanı
    10

    Yeni Honda Crv 1.6 Dizel Nasıl Bilirsiniz

    İsim:  yeni honda crv 1.6 dizel otomatik.jpg
Görüntüleme: 1694
Büyüklük:  14.5 KB (Kilobyte)


    Honda’nın merakla beklenen Yeni 1.6 lt dizel motorlu CR-V modeli Türkiye pazarına çok iddialı fiyatıyla giriyor.

    Honda CR-V’nin 1.6 litrelik dizel motor seçeneği Türkiye pazarına sunuldu. CR-V’nin 120 beygir güç üreten ve 300 Nm tork verisi sunan i-DTEC dizel motorunun ortalama yakıt tüketimi 4.5 lt/100 km ve CO2 emisyonuysa 119 g/km olarak veriliyor.

    Honda bir süredir Civic Hatchback modelinde de sunduğu 1.6 litrelik dizelin, markanın 2.2 litrelik dizel motorundan 47 kg daha hafif olduğu açıklanıyor.1.6 litrelik i-DTEC motor, CR-V’de 6-ileri manuel şanzıman ve önden çekişle birlikte sunuluyor.

    2014 yılında 4200 adetlik dizel CR-V satışı hedefleyen Honda, fiyatlandırma konusunda da oldukça iddialı. 80.900 TL’den başlayan fiyat etiketleri sunan dizel CR-V’nin en üst donanım paketi olan Elegance versiyonundaki fiyatıysa 92.900 TL olarak belirlenmiş. Dizel CR-V’nin otomatik şanzımanı da 2015 Yılında piyasaya girmesi bekleniyor.








    Konu yerindeservis tarafından (20.11.2013 Saat 16:13 ) değiştirilmiştir.
    SsangYong ClubTr Liderlik Ruhunda var

  2. #2
    Süper Moderatör
    yerindeservis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik tarihi
    05.09.2013
    Mesajlar
    358
    Konular
    135
    Blog Entries
    3
    Tecrübe Puanı
    10

    Cevap: Yeni Honda Crv 1.6 Dizel Nasıl Bilirsiniz

    Honda’nın SUV modeli CR-V’yi, Antalya’da gerçekleştirilen tanıtımında 70 km kullanma fırsatı yakaladım. 1.6 litrelik dizel motor CR-V’yi eski günlerine döndüreceğe benziyor.

    Yüksek torku sayesinde motor, büyük CR-V’yi taşımakta zorlanmıyor. Sadece alt devirlerde ufak bir cansızlık mevcut. Bu da özellikle şehir içinde sık sık vites değiştirme gereksinimi ortaya çıkarıyor.

    Motorun en başarılı tarafıysa yakıt ekonomisi. Side-Antalya arasında yakaladığım 4.8 litrelik ortalama değer CR-V gibi bir araç için çok başarılı. Bu disiplinde CR-V’nin Nissan Qashqai ile ciddi bir rekabete girmesi kaçınılmaz. Tasarımıyla da dikkat çeken CR-V, ne yazık ki iç mekanıyla çok etkileyici değil. Tasarım standart ama malzeme kalitesi tatminkar düzeyde.

    Yalıtım ise belirgin bir şekilde iyileşmiş. Otomobilin fiyatlandırması ilk etapta yüksek gibi görünse de kompakt segmentteki hatchback modelleri düşündüğünüzde ve rakiplerine göz attığınızda çok da fahiş olmadığını anlıyorsunuz. Bence Honda CR-V, 1.6 motoruyla rekabeti artıracak ve pek çok tüketicinin aklını çelebilecek bir model.





    Konu yerindeservis tarafından (20.11.2013 Saat 16:16 ) değiştirilmiştir.

  3. #3
    Er
    makser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik tarihi
    10.10.2013
    Mesajlar
    2
    Konular
    0
    Tecrübe Puanı
    0

    Cevap: Yeni Honda Crv 1.6 Dizel Nasıl Bilirsiniz

    piyasa da en kotu araba bile 40 bin tl den başlarken yüksek suv sınıfında bir arabaya binmek isteyenler için iyi bir alternatif bence yakıt tüketimi de ayrıca çok ideal bir tüketim oranı.




  4. #4
    Er
    mehmetaltin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik tarihi
    08.09.2013
    Mesajlar
    2
    Konular
    0
    Tecrübe Puanı
    0

    Cevap: Yeni Honda Crv 1.6 Dizel Nasıl Bilirsiniz

    yakıt ekonomisi vergi avantajı olarak honda mantıklı, fakat güç asalet konfor 4x4 arıyorsanız piyasadaki en iyi seçenek rexton w diyorum başkada bir şey demiyorum




  5. #5
    Süper Moderatör
    yerindeservis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik tarihi
    05.09.2013
    Mesajlar
    358
    Konular
    135
    Blog Entries
    3
    Tecrübe Puanı
    10

    Cevap: Yeni Honda Crv 1.6 Dizel Nasıl Bilirsiniz

    Korkarımki SsangYong un amiral gemisinin rextonun pazar payını honda kapıcak.




  6. #6
    Er
    ugurz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik tarihi
    10.10.2013
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    31
    Mesajlar
    41
    Konular
    2
    Tecrübe Puanı
    0

    Cevap: Yeni Honda Crv 1.6 Dizel Nasıl Bilirsiniz

    SSangyong'ı seçmemdeki nedenlerden biri de otomatik vites oluşuydu.
    1.6 Dizel'lerde otomatik vites seçeneği yok bence eksi bir puan bu Honda için. 80.600 veriyorsun bir araca ama vites düz...



    '12 Korando Sports e-XDI 4X2 AT

  7. #7
    Süper Moderatör
    yerindeservis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik tarihi
    05.09.2013
    Mesajlar
    358
    Konular
    135
    Blog Entries
    3
    Tecrübe Puanı
    10

    Cevap: Yeni Honda Crv 1.6 Dizel Nasıl Bilirsiniz

    Size katılıyorum bende otomatik olmasaydi rexton almazdim gerci honda nin otomatik benzinli 2.0 motor var fakat fiyati 98 bin ile 116 bin civari
    Alıntı ugurz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    SSangyong'ı seçmemdeki nedenlerden biri de otomatik vites oluşuydu.
    1.6 Dizel'lerde otomatik vites seçeneği yok bence eksi bir puan bu Honda için. 80.600 veriyorsun bir araca ama vites düz...





  8. #8
    Er
    Habercim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik tarihi
    14.11.2013
    Mesajlar
    9
    Konular
    0
    Tecrübe Puanı
    0

    Cevap: Yeni Honda Crv 1.6 Dizel Nasıl Bilirsiniz

    Alıntı yerindeservis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Size katılıyorum bende otomatik olmasaydi rexton almazdim gerci honda nin otomatik benzinli 2.0 motor var fakat fiyati 98 bin ile 116 bin civari
    Aynen




  9. #9
    Çavuş
    vedat44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik tarihi
    09.12.2013
    Yaş
    42
    Mesajlar
    201
    Konular
    8
    Tecrübe Puanı
    1

    Cevap: Yeni Honda Crv 1.6 Dizel Nasıl Bilirsiniz

    Honda yı Rexton la kıyaslıyamazsınız bile




  10. #10
    Moderatör
    Korandosports - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik tarihi
    14.09.2013
    Mesajlar
    94
    Konular
    10
    Tecrübe Puanı
    1

    Cevap: Yeni Honda Crv 1.6 Dizel Nasıl Bilirsiniz

    Geçen arkadaş bakmış beğenmiş 105 bin fiyat vermişler arkasına bakmadan çıkmış



    '13 SsangYong Korando Sports A/T Q Pack Hardtop

 

 

LinkBacks (?)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •